Ентузіасти модифікували Nintendo Switch для запуску сучасних комп'ютерних ігор

YouTube-канал Geekerwan провів дуже цікавий експеримент із портативною ігровою консоллю Nintendo Switch. Ентузіасти модифікували пристрій, спочатку встановивши на нього операційну систему Android, а потім випробували його ігрові можливості під управлінням OC Ubuntu. Все це доповнював розгін оперативної пам'яті, а також CPU- та GPU-блоків однокристальної системи Nvidia Tegra X1.

Nintendo Switch

Нагадаємо, Nintendo Switch офіційно дебютувала у березні 2017 року. Вона базується на SoC Tegra X1 у конфігурації з чотирма ARM-ядрами Cortex-A57, чотирма Cortex-A53 та графічним модулем Maxwell з 256 ядрами CUDA. Пристрій оснащений чотирма гігабайтами оперативної пам'яті LPDDR4. До речі, цю ж однокристальну систему Nvidia використовує у телевізійних приставках Shield TV.

Nintendo SwitchNintendo Switch

Мабуть, найцікавішою частиною експерименту став запуск ігор для персональних комп'ютерів, включаючи Titanfall 2, God of War та GTA V. На жаль, частота кадрів залишає бажати кращого. Воно й не дивно з огляду на те, що однокристальна система Nvidia Tegra X1 була представлена ще в січні 2015-го. Але той факт, що ентузіастам взагалі вдалося запустити сучасні ігри, вражає.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 17)

Всі новини за 22.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: