Minisforum запропонує міні-ПК із процесорами Intel Raptor Lake-HX та AMD Dragon Range

Гонконгська компанія Minisforum найближчим часом поповнить асортимент міні-ПК новими пристроями, виконаними на базі топових мобільних CPU Intel та AMD. Йдеться про сімейства Dragon Range та Raptor Lake-HX відповідно. Нові комп'ютери отримають корпус об'ємом шість літрів та зможуть похвалитися підтримкою дискретних відеокарт з інтерфейсом PCI Express 5.0 x16.

Minisforum

Системні плати для нових міні-комп'ютерів Minisforum демонструвала на виставці Computex 2023. Окрім слота PCI-E 5.0 до спільних рис новинок можна віднести два роз'єми під модулі оперативної пам'яті SO-DIMM DDR5, пару слотів M.2 під твердотілі накопичувачі та один M.2 для безпровідного модуля. Для живлення комп'ютерів буде використано блок формату SFX.

MinisforumMinisforum

Нагадаємо, процесори Intel Raptor Lake-HX та AMD Dragon Range, грубо кажучи, є настільними CPU у конструктивному виконанні BGA. Завдяки цьому перші можуть запропонувати 8 високопродуктивних та 16 енергоефективних ядер, а другі — 16 ядер Zen 4. Для обох сімейств характерний 55-ватний рівень TDP.

Minisforum

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 25.07.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: