Nintendo випустить ігрову консоль наступного покоління у другій половині 2024 року

Компанія Nintendo близька до релізу наступниці ігрової консолі Switch, повідомляє портал VideoGamesChronicles. Комплекти для розробників вже розіслано головним партнерам фірми, а пересічні геймери зможуть придбати пристрій у другій половині наступного року. На той час Nintendo має зробити достатньо пристроїв, щоб уникнути дефіциту консолі в день старту продажів, як це було з PlayStation 5 та Xbox Series X/S.

Switch

Про «начинку» наступниці Nintendo Switch, на жаль, інформації не надходило. Деякі джерела стверджують, що японці віддадуть перевагу РК-дисплею замість OLED, при цьому багато хто впевнений, що новинку можна буде використовувати в портативному режимі, як і попередницю. Фізичні копії ігор поставлятимуться на своєрідних картриджах. Крім того, без відповіді залишається питання щодо зворотної сумісності зі Switch. Ці подробиці ми дізнаємося ближче до офіційного анонсу консолі.

Нагадаємо, Nintendo Switch дебютувала навесні 2017-го та наразі розійшлася тиражем понад 125 мільйонів пристроїв. В її основі лежить однокристальна система Nvidia Tegra X1 у конфігурації із чотирма ARM-ядрами Cortex-A57, чотирма Cortex-A53 та графічним модулем Maxwell із 256 ядрами CUDA. Оснащення також включає 4 ГБ пам'яті LPDDR4 та вбудований накопичувач об'ємом 32 або 64 ГБ.

Обговорити в форумі (коментарів: 46)

Всі новини за 01.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: