Colorful випустить компактну відеокарту GeForce RTX 4060 Smart Mini

Китайський виробник Colorful виводить на ринок компактну версію GeForce RTX 4060. Це модель для невеликих корпусів формату Mini-ITX. У модельному ряду Colorful вже є потужніша відеокарта GeForce RTX 4060 Ti iGame Mini, яка була представлена минулого місяця. Але на відміну від серії iGame новинка Smart Mini не претендує на звання ігрового продукту високого рівня зі складним охолодженням та RGB-підсвічуванням. При цьому систему охолодження тут також не можна назвати простою. Вона займає два слоти та налічує шість теплових трубок. Обдувається ця конструкція вентилятором діаметром не менше 90 мм. Зворотний бік відеокарти закритий простим пластиковим бекплейтом.

Відеокарта Colorful базується на стандартному чипі AD107 із 3072 потоковими ядрами CUDA, шина пам'яті 128 біт, обсяг пам'яті 8 ГБ. TDP такої відеокарти 115 Вт, і малогабаритна система охолодження цілком впорається з такою потужністю. Для виведення зображення є чотири порти — три DisplayPort і один HDMI.

Відеокарта орієнтована на китайський ринок, але в роздрібний продаж поки що не надійшла, тому підсумкова ціна не відома.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 43)

Всі новини за 04.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: