Der8auer показав унікальний водоблок для процесора Stealth Tubing

Оверклокер Роман Хартунг, відомий під псевдонімом Der8auer, продемонстрував водоблок унікальної конструкції. Охолоджувач Stealth Tubing розроблено компанією ModdingCafe. Прототип водоблоку вперше засвітився на Computex 2023, але тепер виробник представив готове робоче рішення на огляд.

Підключення водоблоку до контуру системи рідинного охолодження здійснюється на зворотній стороні материнської плати. Конструкція складається з двох секцій та трубок, які проходять через монтажні отвори плати. Такий водоблок дозволяє приховати шланги за материнською платою. Корпус Stealth Tubing прозорий, передбачено RGB-підсвітку.

У своєму відео Der8auer показав монтаж блоку на плату AM4 від Gigabyte. І на платі такий блок виглядає дуже елегантно та стильно. Але є недолік, який пов'язаний з його унікальною конструкцією. Через масивну секцію зі зворотного боку плата може не влізти в багато сучасних корпусів.

Тому Stealth Tubing все ще залишається концептом та експериментом. Але, можливо, після доробок почнеться серійне виробництво такого продукту.

Джерела:
Wccftech
Der8auer

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 04.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: