DeepCool вивела на український ринок серію процесорних кулерів AK Digital

Компанія DeepCool повідомила про надходження на український ринок лінійки процесорних систем охолодження AK Digital. До неї увійшли оновлені варіанти моделей AK400, AK500 та AK620. Головна «фішка» новинок — вбудований у верхню панель дисплей, на який можна вивести різну інформацію про стан комп'ютера, на кшталт температури та завантаження процесора. Вендор також передбачив світлодіодне RGB-підсвічування.

AK Digital

Загалом перед нами вже знайомі системи охолодження DeepCool. До речі, звичайні AK500 та AK620 встигли побувати в нашій тестовій лабораторії та за результатами випробувань показали себе досить непогано. Що стосується вищезгаданого дисплея, то він підключається до вільної колодки USB 2.0, а для налаштування використовується простий застосунок.

AK Digital

В українських магазинах CPU-кулери DeepCool AK400 Digital та AK620 Digital можна придбати за ціною близько 1900 та 3600 гривень відповідно. Офіційний продаж моделі AK500 Digital розпочнеться восени. Крім того, найближчими місяцями DeepCool планує випустити білу серію.

Джерело:
DeepCool

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 08.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: