Опубліковано перші скріншоти з характеристиками інженерного зразка AMD Ryzen 8050 (Strix Point)

У Мережі вже неодноразово випливала інформація про наміри AMD використати у майбутніх процесорах Ryzen 8050 (Strix Point) два види x86-ядер: Zen 5 та Zen 5c. Сьогодні були опубліковані скріншоти CPU-Z та HWiNFO з характеристиками інженерної версії APU Strix Point. На цей час складно підтвердити чи спростувати надану інформацію, тому ми рекомендуємо підходити до неї зі здоровим скептицизмом.

AMD Ryzen

Утиліти CPU-Z та HWiNFO ще не отримали повноцінної підтримки чипів AMD Ryzen 8050 (Strix Point), проте деякі цікаві параметри інженерного зразка вони таки визначили. Зокрема наявність двох блоків x86-ядер. Це в цілому збігається з попередніми витоками, в яких APU Strix Point приписувалася наявність чотирьох ядер Zen 5 та восьми Zen 5c, причому обидва варіанти ядер можуть похвалитися підтримкою технології SMT.

AMD RyzenAMD Ryzen

Офіційна презентація процесорів AMD Ryzen 8050 (Strix Point) має відбутися на початку наступного року. Ці APU є наступниками актуальних Ryzen 7040 (Phoenix) та розраховані на використання у тонких та легких ноутбуках.

AMD Ryzen

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 10.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: