ASRock підтвердила, що процесори Intel Raptor Lake-S Refresh вийдуть у жовтні

На відміну від Intel, яка все ще не поспішає розкривати подробиці про чипи Raptor Lake-S Refresh, її партнери відкрито говорять про реліз нових CPU. Зокрема, компанія ASRock опублікувала в китайській соціальній мережі Weibo статтю, де розповіла про ключові особливості процесорів Core 14-го покоління для настільних ПК, а також підтвердила терміни виходу.

Intel

Для наших постійних читачів опублікована інформація не стане сюрпризом. До продажу перші чипи Raptor Lake-S Refresh надійдуть у жовтні, а використовувати їх можна буде з випущеними раніше платами LGA1700 (за умови оновлення прошивки UEFI). Для нових процесорів заявлено штатну підтримку оперативної пам'яті DDR5-6400 замість DDR5-5600 в актуальних CPU Raptor Lake-S. У своєму матеріалі ASRock також згадує, що однопотокова швидкодія у нових процесорів повинна зрости на 4-8%, а приріст багатопотокової продуктивності становитиме 8-15%.

ASRock
Материнські плати ASRock LGA1700 отримали позначку «Next Gen CPU Ready»

Офіційна презентація процесорів Intel Core 14-го покоління (Raptor Lake-S Refresh) для настільних ПК має відбутися на конференції Intel Innovation 2023 у другій половині вересня.

Джерело:
ITHome

Обговорити в форумі (коментарів: 3)

Всі новини за 16.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: