Основою Lenovo Legion Go послужать гібридні процесори AMD Ryzen Z1

Веб-ресурс WindowsReport опублікував додаткові подробиці про портативну ігрову консоль Lenovo Legion Go. Як і очікувалося, в її основу ляжуть гібридні процесори AMD Phoenix, а саме представники лінійки Ryzen Z1. В цей час їх можна зустріти лише у складі ASUS ROG Ally.

Lenovo Legion Go

Офіційна презентація Lenovo Legion Go, найімовірніше, відбудеться на виставці IFA 2023 (1-5 вересня) у Берліні. Разом із нею компанія представить низку нових пристроїв для геймерів, включаючи окуляри доповненої реальності Lenovo AR Glasses. Судячи з опублікованих зображень, їх можна буде використовувати разом із Legion Go. Один з портів USB Type-C у неї розташований внизу для зручності підключення.

Lenovo Legion Go

«Серцем» Legion Go виступлять процесори AMD Ryzen Z1, тобто можна розраховувати на вісім ядер Zen 4, графічний блок на 12 Compute Units з архітектурою RDNA 3-го покоління та високошвидкісну оперативну пам'ять LPDDR5(X). Докладніші характеристики стануть відомі ближче до офіційного анонсу. Як і ASUS ROG Ally, новинка Lenovo працюватиме під керуванням операційної системи Windows 11.

Lenovo Legion GoLenovo Legion Go

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 18.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: