Основою Lenovo Legion Go послужать гібридні процесори AMD Ryzen Z1

Веб-ресурс WindowsReport опублікував додаткові подробиці про портативну ігрову консоль Lenovo Legion Go. Як і очікувалося, в її основу ляжуть гібридні процесори AMD Phoenix, а саме представники лінійки Ryzen Z1. В цей час їх можна зустріти лише у складі ASUS ROG Ally.

Офіційна презентація Lenovo Legion Go, найімовірніше, відбудеться на виставці IFA 2023 (1-5 вересня) у Берліні. Разом із нею компанія представить низку нових пристроїв для геймерів, включаючи окуляри доповненої реальності Lenovo AR Glasses. Судячи з опублікованих зображень, їх можна буде використовувати разом із Legion Go. Один з портів USB Type-C у неї розташований внизу для зручності підключення.

«Серцем» Legion Go виступлять процесори AMD Ryzen Z1, тобто можна розраховувати на вісім ядер Zen 4, графічний блок на 12 Compute Units з архітектурою RDNA 3-го покоління та високошвидкісну оперативну пам'ять LPDDR5(X). Докладніші характеристики стануть відомі ближче до офіційного анонсу. Як і ASUS ROG Ally, новинка Lenovo працюватиме під керуванням операційної системи Windows 11.

Обговорити в форумі (коментарів: 4)

Всі новини за 18.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: