Intel покращила продуктивність відеокарт Arc A-серії та випустила утиліту PresentMon Beta

Фахівці Intel продовжують працювати над покращенням програмного забезпечення для відеокарт Arc A-серії. За останній рік вони зробили чимало роботи, наприклад, поліпшивши швидкодію в іграх на базі API DirectX 9. В офіційних матеріалах процесорний гігант заявляє про середнє збільшення швидкодії DX9-проєктів у 43%.

Intel Arc

В останніх кількох релізах графічного драйвера Intel зосередилася на підвищенні швидкодії проєктів на основі DirectX 11. Вона суттєво переробила частину програмного забезпечення, яка відповідає за роботу з цим графічним API. Якщо порівнювати з драйвером, доступним на момент виходу карт Arc A750/A770, то середня частота кадрів зросла на 19%. Разом з цим покращилася плавність ігрового процесу — приріст показника 99% fps у середньому становить 20%.

Intel Arc

Intel ArcIntel Arc

Крім того, Intel виклала на своєму сайті утиліту PresentMon Beta. Раніше вона була доступна як SDK, що використовувався програмами, на кшталт CapFrameX, Nvidia FrameView та GPUOpen OCAT. Утиліта PresentMon Beta дозволяє відстежувати швидкодію та інші параметри графічного прискорювача, у тому числі на GPU AMD та Nvidia, а також виводить отриману інформацію через оверлей. Завантажити її можна за посиланням.

Intel Arc

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 18.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: