MSI очікує, що чипи Intel Raptor Lake-S Refresh в середньому будуть на 3% швидше за попередників

Корпорація Intel не поспішає розкривати подробиці про настільні чипи Core 14-го покоління, відомі під кодовим ім'ям Raptor Lake-S Refresh. Замість процесорного гіганта це роблять його партнери. Зокрема компанія MSI допустила витік слайдів, на яких розкриваються головні особливості трійці дебютних CPU Raptor Lake-S Refresh.

Raptor Lake-S Refresh

Для наших читачів опублікована інформація не стане сюрпризом. Процесори Intel Core 14-го покоління для настільних ПК не отримають якихось архітектурних покращень щодо CPU Core 13-го покоління та випускаються за тією ж технологією Intel 7. У середньому нові «камінці», згідно з оцінками MSI, будуть на 3% швидше за попередників. Винятком стане Core i7-14700K, у якого багатопотокова продуктивність зросте на 17% порівняно з Core i7-13700K завдяки додатковим енергоефективним ядрам.

Raptor Lake-S Refresh

Офіційна презентація чипів Core 14-го покоління має відбутися в другій половині вересня на конференції Intel Innovation. За традицією першими до продажу надійдуть CPU із розблокованим множником. Їх можна буде придбати починаючи з жовтня. Процесори Raptor Lake-S Refresh підтримуватимуться материнськими платами LGA1700 після оновлення прошивки UEFI.

Raptor Lake-S Refresh

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 24.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: