MaxSun випустила першу у світі GeForce RTX 4090 з п'ятьма вентиляторами

Модельний ряд відеокарт GeForce RTX 40-ї серії у виконанні китайської фірми MaxSun поповнився GeForce RTX 4090 Mega Gamer. Особливістю новинки є система охолодження, в якій використовуються одразу п'ять вентиляторів. Це перша у світі GeForce RTX 4090 з такою кількістю «вертушок».

У системному блоці MaxSun GeForce RTX 4090 Mega Gamer займе три слоти розширення. Кулер відеокарти складається з масивного радіатора, в якому для ефективнішого відведення тепла використовується комбінація теплотрубок і випарної камери, та п'яти вентиляторів: трьох основних великого діаметра та пари компактних «вертушок» на торці. Відповідно до задуму вендора, така конструкція забезпечує краще продування радіатора.

Графічний процесор Nvidia AD102 функціонує на boost-частоті 2580 МГц (замість еталонних 2520 МГц), паспортний рівень TDP дорівнює 450 Вт. Ще однією цікавою особливістю відеокарти став матричний світлодіодний дисплей. Через фірмовий додаток MaxSun власники зможуть вивести на нього текст або прості зображення.

Щодо ціни MaxSun GeForce RTX 4090 Mega Gamer інформації не надходило. Зазвичай компанія орієнтована на внутрішній ринок Китаю та рідко постачає продукти за кордон. Тому охочим придбати незвичайну відеокарту доведеться звернутися до відомих торгових майданчиків.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 28.08.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: