Zotac представила комп'ютер-рюкзак VR Go 4.0 із графічним процесором Nvidia RTX A2000

Вже кілька років компанія Zotac випускає цікавий продукт для віртуальної реальності. Це портативний ПК у форматі рюкзака для систем VR. Найочевиднішою сферою застосування таких пристроїв є інтерактивні розваги та ігри. Але минулого року анонсували рюкзак VR Go 4.0, орієнтований на користувачів, які цікавляться метавсесвітами та віртуальною реальністю для професійної сфери. Тому такий ПК отримав професійну відеокарту Nvidia RTX A4500 із 16 ГБ пам'яті. Тепер з'явилася оновлена версія із графікою RTX A2000.

Комп'ютер побудовано на базі процесора Intel Core i7-11800H з 16 ГБ пам'яті, використовується накопичувач SSD NVMe 512 ГБ. Є широкий набір зовнішніх портів, включаючи два DisplayPort 1.4 та один HDMI 2.1. Передбачено RGB-підсвічування.

Рюкзак оснащується зарядною док-станцією з охолодженням. В автономному режимі при роботі від акумулятора заявлено роботу до однієї години в ігровому режимі.

У ПК не найвидатніші технічні характеристики, але він передбачає можливість апгрейду пам'яті та накопичувача. При цьому вартість цієї системи у Великій Британії сягає значних 3700 фунтів.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 20)

Всі новини за 01.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: