ASRock готує плату TRX50 WS для нових процесорів Ryzen Threadripper

Підготовка до релізу наступного покоління процесорів Ryzen Threadripper набирає обертів. Від партнерів AMD ми вже знаємо, що чипмейкер планує представити нову HEDT-платформу протягом найближчих місяців. Чергове підтвердження надійшло від компанії ASRock, яка зареєструвала в базі Євразійської економічної комісії одну з перших материнських плат для нової платформи — TRX50 WS.

Ryzen Threadripper

В основу системної плати ASRock TRX50 WS, як легко зрозуміти з назви, ляже набір системної логіки AMD TRX50. Специфікації цього чипсету поки що залишаються невідомими. Однак відповідні материнські плати оснащуватимуться роз'ємами під модулі оперативної пам'яті DDR5 та слотами розширення PCI Express 5.0.

Ryzen Threadripper

Що стосується самих процесорів Ryzen Threadripper 7000 (Storm Peak), то за характеристиками вони близькі до серверних чипів EPYC Genoa. Зокрема, флагманський Threadripper Pro 7995WX запропонує 96 ядер Zen 4 з підтримкою технології SMT та 384 мегабайти L3-кешу при 350-ватному рівні TDP та частоті до 5,1 ГГц у динамічному розгоні.

Ryzen Threadripper

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 15)

Всі новини за 04.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: