Використання альтернативних перехідників 12VHPWR може призвести до втрати гарантії на відеокарту

У Мережі регулярно з'являються нові скарги від власників топових відеокарт GeForce RTX 40-ї серії на проблеми з роз'ємом живлення 12VHPWR. З ними можна зіткнутися при використанні як звичайного перехідника на PCI-E Power, що входить у комплект постачання, так і адаптерів від сторонніх виробників, на кшталт CableMod. Ця компанія вже визнала недосконалість конструкції Г-подібного адаптера 12VHPWR та пообіцяла усунути вади у новій версії.

12VHPWR

Проблеми з вищезгаданим адаптером не залишилися поза увагою з боку виробників відеокарт. Зокрема, компанія MSI вважає його використання приводом відмовити у гарантійному обслуговуванні. Один з невдатних власників топової GeForce RTX поділився на Reddit відповіддю служби підтримки, яка повідомила про анулювання гарантії на відеокарту й порекомендувала звернутися до CableMod.

12VHPWR

На щастя, CableMod не стала відмовчуватись і запропонувала повну компенсацію коштів. Однак ця історія показує, що при використанні перехідника 12VHPWR від сторонньої компанії можна залишитись без гарантії на відеокарту.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 107)

Всі новини за 05.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: