Nintendo влаштувала закриту демонстрацію Switch 2 на виставці Gamescom 2023

Наприкінці серпня в Кельні відбулася виставка комп'ютерних ігор Gamescom 2023, на якій розробники показали нові трейлери своїх проєктів, а компанія AMD представила дві відеокарти з архітектурою RDNA 3-го покоління. В той самий час за зачиненими дверима компанія Nintendo влаштувала своїм партнерам демонстрацію можливостей майбутньої ігрової консолі Switch 2. Цю інформацію підтвердило відразу кілька джерел.

Повідомляється, що Nintendo показала покращену версію гри The Legend of Zelda: Breath of the Wild, яка активно використовує апаратні можливості наступниці Switch. Також запускалося демо The Matrix Awakens на рушії Unreal Engine 5. У цьому випадку не обійшлося без технології масштабування Nvidia Deep Learning Super Sampling (DLSS), з чого можна дійти висновку, що Nintendo знову буде використовувати «зелену» SoC. Нагадаємо, актуальна Switch базується на однокристальній системі Nvidia Tegra X1, яка дебютувала ще у 2015 році.

Раніше у Мережі з'явилася інформація про плани Nintendo випустити ігрову консоль наступного покоління у другій половині 2024 року.

Джерело:
KitGuru

Обговорити в форумі (коментарів: 16)

Всі новини за 08.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: