Чутки: Nvidia знизить ціну GeForce RTX 4070 на тлі успіху Radeon RX 7800 XT

Автор каналу Moore's Law Is Dead поділився черговими інсайдами у новому відеоролику. Він розповів про погану підготовку Nvidia до старту Starfield, останній драйвер не готовий до гри та не має належної оптимізації. Також AMD не забороняла розробникам додавати DLSS до Starfield. Але це незабаром зміниться, оскільки Bethesda вже анонсувала появу технології в наступному оновленні.

Також автор говорить про швидке зниження цін на відеокарти GeForce RTX 4070. Причина цього — успішний старт Radeon RX 7800 XT. Новинка AMD показує кращу продуктивність в іграх без трасування, оснащена великим обсягом пам'яті та коштує дешевше. Різні джерела повідомляють про високий попит на Radeon RX 7800 XT та хороші продажі новинки. Така ситуація змушує Nvidia коригувати ціни на GeForce RTX 4070. Нібито компанія вже знизила закупівельні ціни для партнерів, і невдовзі ми побачимо зниження роздрібних цін. Рекомендована ціна має впасти з 599 доларів до 549 доларів.

Ще однією важливою темою ролика стали чутки про можливу появу Radeon RX 7600 XT з 10 або 12 гігабайтами пам'яті. Поки що джерела в AMD повністю спростовують плани з випуску таких моделей.

Обговорити в форумі (коментарів: 70)

Всі новини за 14.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: