Китайська відеокарта Moore Threads MTT S80 отримала підтримку Unreal Engine 5

Китайська компанія Moore Threads продовжує покращувати програмну підтримку своїх відеокарт. Ми вже кілька разів писали про графічний прискорювач MTT S80 із сумнівною продуктивністю. Основною проблемою цього продукту є погана програмна підтримка. На старті MTT S80 не підтримував ігри під DirectX 12 і навіть не всі ігри під DirectX 11. Розробники намагаються виправити це, періодично випускаючи нові драйвери. Місяць тому вийшло велике оновлення, яке розширило список сумісних ігор.

Тепер китайські відеокарти MTT S80 і MTT S70 отримали підтримку рушія Unreal Engine 5. Вони можуть відображати контент, створений в Unreal Engine 5, включаючи всі його передові функції (Lumen, Nanite та інші). Теоретично це серйозне досягнення. Така підтримка дозволить використовувати дані графічні прискорювачі для розробки в Unreal Engine 5. Але з урахуванням низької продуктивності навряд чи можна говорити про якийсь комфорт. Також розробники працюють над повною програмною сумісністю із DirectX 12.

Згідно з останніми тестами, доступними в мережі, відеокарта MTT S80 серйозно поступається GeForce GTX 1050 Ti. За ранніми тестами MTT S80 взагалі можна було порівняти з GeForce GT 1030.

Відеокарти Moore Threads доступні лише на внутрішньому китайському ринку.

Джерело:
Wccftech

Обговорити в форумі (коментарів: 25)

Всі новини за 14.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: