ASUS випустила ROG Ally на процесорі AMD Ryzen Z1 за ціною від $599

Компанія ASUSTeK Computer повідомила початок продажів молодшої версії портативної ігрової системи ROG Ally. Замість AMD Ryzen Z1 Extreme у ній використовується менш продуктивний процесор Ryzen Z1, при цьому інше оснащення залишилося без змін. У закордонних магазинах новинку можна придбати за рекомендованою ціною від $599/€699 (США/Європа).

ROG Ally

Гібридний процесор AMD Ryzen Z1, згідно з доступною інформацією, базується на кристалі Phoenix2 з двома видами x86-ядер: двома Zen 4 та чотирма Zen 4c. Графічний модуль RDNA 3-го покоління налічує всього чотири блоки Compute Units замість дванадцяти у Ryzen Z1 Extreme. Тобто за швидкодією iGPU молодший варіант ASUS ROG Ally значно поступається старшій конфігурації. Втім, за оцінками AMD, цього все ще достатньо для запуску сучасних ігор.

AMD Ryzen Z1

Решта оснащення молодшої ASUS ROG Ally, як було сказано вище, успадковано від випущеної раніше модифікації. Зокрема, використано 16 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR5-6400, NVMe-накопичувач M.2 місткістю 512 Гбайт, 7-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення 120 Гц, а також акумулятор на 40 Вт·год. У ролі штатної ОС виступає Windows 11.

ROG Ally

Джерело:
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 18.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: