be quiet! випускає лінійку систем рідинного охолодження Pure Loop 2

Модельний ряд систем охолодження be quiet! поповнився лінійкою готових СРО Pure Loop 2. Вона представлена рішеннями з радіаторами типорозмірів 120, 240, 280 та 360 мм. З особливостей новинок вендор відзначає використання помпи з підтримкою ШІМ-керування швидкістю й вентиляторів Pure Wings 3 PWM high-speed, а також ARGB-підсвічування водоблоку.

be quiet! Pure Loop 2

Як і у випадку серії Pure Loop, помпа у СРО Pure Loop 2 знаходиться не у водоблоці, а підвішена на шлангах. В прес-релізі be quiet! говорить про ізоляцію помпи для запобігання передачі вібрацій, втім, неважко здогадатися, що така конструкція в першу чергу повинна убезпечити компанію від патентних суперечок з Asetek.

be quiet! Pure Loop 2

Цікавою «фішкою» систем охолодження став отвір для дозаправки контуру, розташований на радіаторі. У комплект постачання входить пляшечка з теплоносієм об'ємом 100 мл, якої, згідно з заявами виробника, вистачить більше ніж на шість дозаправок. Водоблок має мідну нікельовану основу та сумісний з усіма актуальними процесорами Intel та AMD.

be quiet! Pure Loop 2

В Європі СРО be quiet! Pure Loop 2 стануть доступними для покупки десятого жовтня за ціною від €90 до €130 залежно від моделі. Рекомендовані ціни для українських магазинів будуть оголошені згодом.

Джерело:
be quiet!

Обговорити в форумі (коментарів: 66)

Всі новини за 26.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: