Гарнітура віртуальної реальності Meta Quest 3 надійде у продаж 10 жовтня

Meta почала приймати попередні замовлення на автономну гарнітуру віртуальної реальності Quest 3. Пристрій почне надходити до перших власників десятого жовтня. Рекомендована ціна версії зі 128-гігабайтним накопичувачем становить від $500, тоді як за варіант із 512-гігабайтним сховищем доведеться викласти від $650.

Meta Quest 3

В основі Meta Quest 3 лежить однокристальна система Qualcomm Snapdragon XR2 Gen2. VR-гарнітура оснащена двома РК-дисплеями з роздільною здатністю 2064×2208 пікселів для кожного ока й частотою оновлення до 120 Гц, 8 ГБ оперативної пам'яті та акумулятором, що забезпечує близько двох годин автономної роботи. У фронтальній частині розміщено датчик глибини та набір камер, які дозволяють використовувати Quest 3 як гарнітуру змішаної реальності.

Meta Quest 3

В комплект постачання входять оновлені маніпулятори Touch Plus. З інших особливостей Meta Quest 3 варто відзначити підтримку бездротового стандарту Wi-Fi 6E та можливість трансляції ігор із хмарного сервісу Xbox Cloud Gaming, яка з'явиться у грудні. Крім того, Quest 3 можна під'єднати до комп'ютера, що дозволить насолодитися вимогливими VR-проєктами.

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 28.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: