EK пропонує водоблок для PlayStation 5 за ціною консолі

В асортименті словенської компанії EK з'явився новий водоблок — EK-QuantumX CoolingStation Monoblock for PS5. Він розрахований на ентузіастів рідинного охолодження та, як підказує назва, призначений для використання з ігровою консоллю PlayStation 5. Вендор вже приймає замовлення на незвичайну новинку та готується розпочати її постачання наприкінці наступного місяця.

В EK-QuantumX CoolingStation Monoblock for PS5 використано контактну пластину з нікельованої міді, кришку з прозорого акрилу, а також декоративні елементи з нержавіючої сталі та алюмінію. Сам водоблок встановлюється на «лицьову» сторону плати PlayStation 5, де знаходиться однокристальна система. Для охолодження компонентів на тильній стороні, зокрема мікросхем GDDR6, використовується бекплейт, виконаний з нікельованої міді.

За живлення PlayStation 5 відповідає встановлена на водоблоці дочірня плата, до якої необхідно буде під'єднати два 8-контактні кабелі PCI-E Power. З інших особливостей новинки можна виділити наявність RGB-підсвічування, а також монтажні отвори стандарту ATX, що дозволяє встановити PS5 у звичайний комп'ютерний корпус. Для інтеграції в контур СРО будуть знадобляться фітинги типорозміру G1/4.

Рекомендована ціна EK-QuantumX CoolingStation Monoblock for PS5 становить €450 (з урахуванням податків). За стільки ж в Європі можна придбати PlayStation 5 Digital Edition. Звертаємо увагу, що тим, хто бажає оснастити приставку рідинним охолодженням, також знадобиться сам контур СРО, корпус та блок живлення. Докладніша інформація про новинку та список сумісних ревізій PS5 доступні на офіційному сайті EK.

Обговорити в форумі (коментарів: 32)

Всі новини за 29.09.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: