Nvidia анонсувала конференцію GTC 2024. Вона пройде з 18 по 21 березня

Корпорація Nvidia розпочала підготовку до конференції GTC 2024 (Graphics Technology Conference). Вона традиційно присвячена професійним рішенням «зелених», тому очікується, що головною темою стануть прискорювачі штучного інтелекту. Додамо, що раніше Nvidia обіцяла представити у 2024 році наступне покоління процесорів для прискорювачів обчислень, відоме як Hopper-Next або Blackwell.

Хуанг

У рамках GTC 2024 відбудеться чимало доповідей від експертів GPU-індустрії, зокрема виступ голови Nvidia Дженсена Хуанга. Більш детальну інформацію про програму наступної Graphics Technology Conference «зелені» оприлюднять ближче до старту конференції, проте без презентації нових продуктів напевно не обійдеться.

GTC

Нагадаємо, що в рамках GTC 2023 були представлені прискорювачі L4, L40 і H100 NVL, процесор Grace Hopper, програмна бібліотека cuLitho для обчислювальної літографії, платформа Isaac Sim для робототехніки із застосуванням ШІ, а також набір хмарних сервісів AI Foundation для генеративного ШІ та великих мовних моделей.

Джерела:
WCCFTech
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 02.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: