ASUS пропонуватиме повну лінійку пристроїв Intel NUC

Нещодавно пройшла новина про завершення виробництва пристроїв Intel NUC (Next Unit of Computing). Подальшим розвитком цього напряму та підтримкою проданих комп'ютерів займеться компанія ASUS. І тайванський гігант офіційно заявив про завершення угоди та передачу всіх прав на NUC. ASUS отримала всі права на апаратні рішення та програмне забезпечення для платформи NUC. Для клієнтів цей перехід проходив плавно і м'яко.

ASUS NUC — це компактні системи з високою продуктивністю та багатими можливостями вводу/виводу для бізнес-завдань та ігор. Для ASUS цей напрямок обіцяє нові можливості. Одним із пріоритетів у розвитку цього напряму стане об'єднання NUC з комерційними рішеннями AIoT, які відповідають сучасним вимогам галузі та бізнесу. Новий підрозділ ASUS NUC займеться розробкою, логістикою та технічною підтримкою, а також буде пов'язаний з такими областями, як розробка програмного забезпечення та ШІ-розробка, рішення для державних установ, великих підприємств, компаній малого та середнього бізнесу, периферійні обчислення та промислове застосування.

Починаючи з 1 вересня ASUS приймає замовлення на системи NUC із процесорами Core 10-13-го поколінь. Далі компанія планує розширити модельний ряд та розробляти нові пристрої для задоволення попиту. Майбутні рішення ASUS NUC розроблятимуться відповідно до сучасних промислових стандартів та пропонуватимуть новітні засоби безпеки для задоволення вимог будь-якого бізнесу. Майбутні сценарії використання ASUS NUC включають оптимізацію активів та операцій, моніторинг здоров'я людини, логістику та відстеження товарів, інспекцію продукції, а також багато інших сфер. Усі нові NUC відповідатимуть вимогам екологічності, це будуть енергоефективні продукти, які мають екологічні сертифікати світового рівня.

Обговорити в форумі (коментарів: 14)

Всі новини за 03.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: