ASUS незабаром випустить системну плату ROG Maximus Z790 Formula

До планів ASUS на найближчі тижні також входить реліз материнської плати ROG Maximus Z790 Formula. Ця модель адресована ентузіастам рідинного охолодження та оснащується водоблоком, який відповідає за відведення тепла від елементів системи живлення. Офіційний реліз новинки, ймовірно, відбудеться одночасно зі стартом продажів настільних чипів Intel Core 14-го покоління.

ASUS ROG Maximus Z790 Formula

ASUS ROG Maximus Z790 Formula належать до рішень формату E-ATX. Вона отримала біло-чорне забарвлення, яке загалом повторює оформлення аналогічної моделі Z690, чотири роз'єми під модулі оперативної пам'яті DDR5, два слоти розширення PCI Express 5.0 x16, а також бездротовий адаптер Wi-Fi 7. Зразки материнської плати вже були надіслані виданням та блогерам для підготовки оглядів, тому офіційний анонс не забариться.

ASUS ROG Maximus Z790 Formula

Нагадуємо, що перші процесори Intel Core 14-го покоління (Raptor Lake-S Refresh) стануть доступними для покупки 17 жовтня. За умови оновлення прошивки UEFI їх можна буде використовувати зі старими платами LGA1700, тоді як ROG Maximus Z790 Formula та інші новинки мають їх підтримку «із коробки».

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 04.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: