EK-Quantum Torsion A60 — топовий корпус від виробника компонентів СРО

Словенська компанія EK почала приймати замовлення на комп'ютерний корпус EK-Quantum Torsion A60. Він виконаний згідно з концепцією Matrix7, яка покликана спростити проєктування та збірку системи рідинного охолодження з фірмових компонентів, та вийде обмеженим тиражем 777 екземплярів. Дві третини корпусів будуть виконані в чорному кольорі, а третина, що залишилася, — у сріблястому.

EK-Quantum Torsion A60

Більшість елементів EK-Quantum Torsion A60 виготовлена з алюмінієвих заготовок на ЧПК-верстаті. Це, наприклад, дозволило створити акуратні кабель-канали у піддоні материнської плати. У них можна прокласти кабель ATX 24-pin, пару EPS12V для живлення процесора та три 8-контактні PCI-E Power або 12VHPWR для відеокарти. Габарити корпусу становлять 476×276×485 мм при масі близько 22 кг.

EK-Quantum Torsion A60

Ще однією «фішкою» EK-Quantum Torsion A60 є розподільна панель СРО з встановленою помпою D5. Є підтримка материнської плати формату E-ATX та трьох радіаторів EK-Quantum Surface P360. Відеокарта встановлюється вертикально. Одна з бічних граней прикрита панеллю із загартованого скла. Більше інформації про особливості корпусу є на офіційному сайті EK.

EK-Quantum Torsion A60

Що стосується рекомендованої ціни EK-Quantum Torsion A60, то вона становить €2491 (з урахуванням податків). Поставки корпусу розпочнуться в середині листопада.

EK-Quantum Torsion A60

Обговорити в форумі (коментарів: 30)

Всі новини за 04.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: