Nvidia скасувала AI Summit з міркувань безпеки

Наприкінці вересня Nvidia анонсувала конференцію AI Summit, присвячену останнім досягненням у галузі штучного інтелекту. Вона мала пройти в Тель-Авіві з 15 по 16 жовтня та серед іншого включала виступ голови Nvidia Дженсена Хуанга. Однак на тлі останніх подій в Ізраїлі «зелені» вирішили скасувати цей захід.

AI Summit

«Ми сподіваємось, що це повідомлення застало вас у безпеці та здоров’ї. З жалем повідомляємо, що через поточну ситуацію в Ізраїлі ми вирішили скасувати AI Summit, який був запланований на 15 і 16 жовтня. Ми співчуваємо всім, кого торкнулася ця ситуація. Безпека та благополуччя наших учасників є нашим пріоритетом, і ми вважаємо, що це найкращий спосіб забезпечити безпеку кожного», — йдеться у заяві Nvidia.

Очікувалося, що дводенний саміт збере понад 2500 розробників та дослідників зі сфери штучного інтелекту. Теми заходу охоплювали широкий спектр застосунків ШІ, включаючи генеративний ШІ, охорону здоров'я, великі мовні моделі, кібербезпеку, робототехніку, Omniverse, автономні транспортні засоби та багато іншого.

Обговорити в форумі (коментарів: 18)

Всі новини за 09.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: