Характеристики та ціни процесорів Intel Core 14-го покоління для платформи LGA1700

Цього вечора відбудеться презентація настільних процесорів Intel Core 14-го покоління (Raptor Lake-S Refresh), в ході якої будуть оголошені характеристики та рекомендовані ціни нових «камінців». Втім, веб-ресурс HD Tecnologia вже опублікував слайди з майбутнього заходу, тому оцінити доцільність апгрейду до CPU Raptor Lake-S Refresh можна прямо зараз.

За традицією Intel розпочне з випуску оверклокерських рішень K-серії. Починаючи з завтрашнього дня можна буде придбати моделі Core i5-14600K, Core i7-14700K й Core i9-14900K, а також їх версії з деактивованим графічним ядром. Всі вони за умови оновлення прошивки UEFI підтримуватимуться материнськими платами LGA1700 на чипсетах Intel 600-/700-ї серії. Зі специфікаціями новинок можна ознайомитися нижче.


Рекомендовані ціни чипів Core 14-го покоління залишилися на рівні попередників. Про продуктивність новинок ми найближчим часом дізнаємося з незалежних оглядів, а поки що можна ознайомитися з результатами офіційних тестів, де Intel порівнює CPU Raptor Lake-S Refresh із попередниками та найближчими конкурентами з боку AMD.


Обговорити в форумі (коментарів: 28)

Всі новини за 16.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: