Chieftec представила нові блоки живлення Atmos стандарту ATX 3.0

Компанія Chieftec офіційно анонсувала нову серію блоків живлення Atmos, які мають сертифікацію ATX 3.0 та 80 PLUS Gold. У рамках серії поки що представлено два пристрої — Atmos CPX-750FC і Atmos CPX-850FC.

У блоках живлення Atmos використовують японські конденсатори преміумкласу, які розраховані на температуру 105°C. Для охолодження використовується вентилятор діаметром 135 мм із гідродинамічною вальницею. Покращений термоконтроль та спеціально підібрана крива швидкості вентилятора забезпечують низький шум та високу ефективність охолодження. Режим Zero RPM ECO забезпечує безшумну роботу при низьких навантаженнях, коли вентилятор може повністю зупинятися за низьких температур.

Серія Atmos побудована на базі сучасної схемотехніки, включаючи мостовий SRC-перетворювач постійного струму DC-DC. Передбачена модульна конструкція з кабелями, що пристібаються, це спрощує кабель-менеджмент всередині ПК. Також блоки оснащені роз'ємом живлення PCI-E 5-го покоління для відеокарт потужністю до 600 Вт, який повністю сумісний із серією GeForce RTX 4000.

Блоки Chieftec Atmos надійдуть у продаж до кінця жовтня поточного року.

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 20.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: