ASRock підготувала системні плати WRX90 WS EVO та TRX50 WS для нових Ryzen Threadripper

До релізу наступного покоління чипів Ryzen Threadripper активно готується не лише AMD, але й її партнери. Зокрема, компанія ASRock сьогодні анонсувала материнські плати WRX90 WS EVO і TRX50 WS, розраховані на нові процесори. Нагадуємо, що офіційний реліз платформи AMD Socket sTR5 заплановано на 21 листопада.

ASRock

В основі вищезазначених новинок лежать набори системної логіки AMD WRX90 та TRX50. Модель ASRock TRX50 WS підтримує як CPU Ryzen Threadripper 7000, так і Ryzen Threadripper PRO 7000, оснащена чотирма роз'ємами під модулі оперативної пам'яті R-DIMM DDR5 (до 1 ТБ ОЗП) та п'ятьма слотами PCI-E x16.

В той самий час ASRock WRX90 WS EVO підтримує лише PRO-версії чипів, зате може похвалитися можливістю встановлення восьми планок ОЗП DDR5 сумарним обсягом до 2 Тбайт та сімома слотами розширення PCI Express x16. Обидві плати отримали (18+3+3)-фазну систему живлення з активним охолодженням.

ASRock

З решти особливостей плат WRX90 WS EVO та TRX50 WS варто виділити наявність 10-гігабітного Ethernet, бездротового модуля Wi-Fi 6E, а також великий набір інтерфейсів та портів, включаючи SlimSAS та MCIO. До того ж модель з логікою WRX90 оснащена IPMI-інтерфейсом на чипі AST2600 для моніторингу та віддаленого керування комп'ютером. Детальні характеристики новинок найближчим часом будуть опубліковані на сайті вендора.

ASRock

Щодо цін нових материнських плат ASRock на цей час інформації не надходило.

Обговорити в форумі (коментарів: 8)

Всі новини за 26.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: