PowerColor представила повністю білу відеокарту Radeon RX 7800 XT Hellhound Spectral White

Відомий виробник відеокарт на GPU AMD представив спеціальну білу версію Radeon RX 7800 XT. Ця стильна модель отримала не лише білий корпус, а й білі вентилятори, білу плату та навіть білу задню панель.

Відеокарта PowerColor Radeon RX 7800 XT Hellhound Spectral White має габарити 322×134×50 мм. Товщина системи охолодження з тепловими трубками та трьома вентиляторами 2,5 слоти.

Металевий бекплейт теж має біле забарвлення. Є традиційне вікно в задній пластині для кращого руху повітряних потоків усередині корпусу.

В основі відеокарти чип Navi 32 з 3840 потоковими процесорами. Працює GPU на підвищених частотах — Game Clock 2213 МГц, Boost Clock 2520 МГц. Використовується 16 гігабайтів пам'яті GDDR6. Передбачено подвійний BIOS для вибору тихого чи продуктивного режиму.

PowerColor Radeon RX 7800 XT Hellhound Spectral White безумовно порадує естетів. Це одна з небагатьох відеокарт у повністю білому виконанні. Зазвичай виробники обмежуються білим кольором лише для зовнішніх елементів. Вартість такої відеокарти не озвучена, але очевидно, що вона буде дорожчою за аналогічні версії в традиційному кольоровому виконанні.

Джерела:
Videocardz
PowerColor

Обговорити в форумі (коментарів: 22)

Всі новини за 31.10.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: