Intel підтвердила підготовку нових моделей процесорів Core 14-го покоління

У найближчому майбутньому корпорація Intel не лише випустить перші мобільні чипи Core Ultra, але й розширить асортимент процесорів Core 14-го покоління. Для настільних ПК вийдуть CPU Raptor Lake-S Refresh з 65-ватним TDP, а для топових ігрових ноутбуків готується HX-серія, до якої, наприклад, увійде Core i7-14700HX. Про це представники чипмейкера розповіли під час нещодавньої презентації для азійських партнерів.

Intel

На думку закордонних колег, офіційна презентація нових процесорів Intel Core 14-го покоління може відбутися на виставці CES 2024 у першій половині січня. Додамо, що нові чипи Raptor Lake Refresh стануть останніми з маркуванням «Core i». У майбутньому як мобільні, так і десктопні процесори Intel будуть використовувати бренди Core та Core Ultra.

Крім того, до планів Intel входить реліз процесорів Core 14-го покоління, призначених ексклюзивно для китайського ринку. Це вже не вперше, коли чипмейкер випускає ексклюзивні моделі для Піднебесної, наприклад, у минулому поколінні були представлені Core i5-13490F та Core i7-13790F.

Intel

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 10)

Всі новини за 06.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: