Прототип GeForce RTX 4090 Ti знову потрапив на фото

Ще недавно ходили чутки про можливий випуск нової топової відеокарти Nvidia. Її називали GeForce RTX 4090 Ti або новим Titan. До Мережі навіть потрапили фотографії системи охолодження такої відеокарти. Але тепер на Reddit показали повноцінний прототип цього 3D-прискорювача із платою PG137 та кулером.

На фото велика модель, яка займає чотири слоти, що узгоджується з іншими витоками. Згідно з маркуванням це GeForce RTX 4090, але за поєднанням кольорів вона нагадує серію Titan. Також автор каже, що на паперовій наклейці був напис GeForce RTX 4090 Ti.

Автор під псевдонімом Gamer2live стверджує, що отримав відеокарту від співробітника Nvidia. Сумнівно, що такий зразок міг потрапити до рук випадкової людини. І автор фото не поспішає відповідати на запитання аудиторії.

Система охолодження цієї відеокарти вже потрапляла в об'єктив камери. Це досить цікава монструозна конструкція, яка займає чотири слоти. Кулер оснащений трьома великим вентиляторами із зовнішнім кільцем, причому один з них розміщено усередині чорного радіатора.

Ймовірно, на таких фото і закінчиться доля потенційної GeForce RTX 4090 Ti. Відеокарта так і не пішла у виробництво через складну конструкцію, високу потужність або якісь інші причини. Навіть у серії GeForce RTX 40 Super поки що не очікується схожих моделей топового рівня.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 51)

Всі новини за 14.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: