Процесори Intel Core минулих поколінь залишаться без підтримки функції Application Optimization

Функція Intel Application Optimization (APO), яка відповідає за ефективніший розподіл ресурсів процесора, дійсно допомагає покращити ігрову продуктивність. Це підтверджують нові тести наших колег з Hardware Unboxed, які випробували її на системі з процесором Core i9-14900K.

Intel

Список протестованих ігор, на жаль, був суттєво обмежений. Річ у тому, що для роботи нової функції потрібна підготовка профілів для окремих програм. Зараз вони передбачені лише для Rainbow Six: Siege та Metro Exodus. Як показали тести Hardware Unboxed, активація Intel APO забезпечує в них непогане збільшення частоти кадрів, особливо в роздільній здатності 1080p та 1440p.

Intel APOIntel APO

Під час підготовки матеріалу закордонним колегам вдалося поспілкуватись із представниками процесорного гіганта. На жаль, вони підтвердили відсутність планів щодо підтримки Intel APO на процесорах минулих поколінь. Тобто навіть чипи Core 13-го покоління, які за конфігурацією мало відрізняються від актуальних Core 14-го покоління, залишаться без Intel APO.

Обговорити в форумі (коментарів: 29)

Всі новини за 14.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: