ASUS ROG Maximus Z790 Hero Eva-02 Edition: компанія визнала помилку та пропонує рішення

Компанія ASUS опублікувала заяву щодо помилки на материнській платі ROG Maximus Z790 Hero Eva-02 Edition. Ця модель, нагадаємо, оформлена в стилістиці культового аніме Evangelion, щоправда, на кожусі задньої панелі у неї красується напис «Evangenlion». І хоча це всього одна зайва літера, ASUS вважає, що така помилка на платі ціною від $700 досить серйозна для запуску програми з її усунення.

ROG Maximus Z790 Hero Eva-02 Edition

ASUS просить вибачення та безоплатно надасть власникам плати ROG Maximus Z790 Hero Eva-02 Edition виправлений декоративний елемент для самостійної заміни. До того ж гарантію на цю системну плату буде продовжено на один рік. Вендор також зайвий раз нагадує, що якихось проблем з функціональністю або продуктивністю у цієї моделі немає.

«У рамках нашого прагнення розв'язати цю проблему ми продовжимо гарантію ще на один рік та реалізуємо програму заміни. ASUS надасть виправлену декоративну деталь, яку кінцеві користувачі можуть використати для заміни деталі з помилкою. Якщо ви зіткнулися з цією проблемою, зверніться до місцевої служби підтримки для більш детальної інформації», — розповідає прес-служба ASUS.

Джерело:
ASUS

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 15.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: