Новий драйвер прискорив китайські відеокарти Moore Threads до 80% в іграх під DirectX 11

За останні роки відразу кілька китайських компаній запустили у масове виробництво власні GPU. Можливо, найвідоміші тут відеокарти Moore Threads. Моделі MTT S80 і MTT S70 періодично з'являються у новинах. Ці пристрої мають непогані технічні характеристики, але дуже низький рівень продуктивності та погану сумісність із додатками та іграми. Проте ситуація поступово змінюється. Виробник розширює список сумісних ігор та покращує програмну підтримку. Нещодавно MTT S80 отримала підтримку Unreal Engine 5. А тепер вийшов драйвер, який прискорює відеокарти в іграх.

Драйвер Moore Threads 240.50 серйозно покращує продуктивність в іграх під DirectX 11. Згадується зростання fps у PlayerUnknown's Battlegrounds на 80%, у Valorant на 60%, у Grand Theft Auto 5 на 60%, у Far Cry: New Dawn на 30%. Також драйвер вносить оптимізації та покращення для Genshin Impact, Assetto Corsa, The Sims 4, Tropico 5, Need for Speed: Most Wanted та безлічі інших ігор. Додано підтримку API OpenGL 3.3 в операційній системі Windows 10.

Як бачимо, китайські програмісти поступово займаються масштабною програмною оптимізацією своїх апаратних рішень. І певний потенціал у китайських MTT S80 імовірно є. Схожі масштабні апдейти драйверів із масовим прискоренням у старих іграх ще недавно ми бачили в Intel, яка поступово зміцнює позиції третього гравця у бюджетному сегменті графічних пристроїв. Можливо, згодом і Moore Threads зможе поборотися за свою частку ринку серед недорогих GPU.

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 27)

Всі новини за 21.11.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: