Noctua випустила оновлені монтажні комплекти NM-M1

Австрійський бренд Noctua готовий запропонувати власникам фірмових кулерів набори кріплень NM-M1. Вони засновані на стандарті SecuFirm2+, але замість гвинтів із хрестоподібним шліцом використовують Torx T20. Ці монтажні комплекти підтримуються більшістю CPU-кулерів Noctua, випущених з 2005 року, й сумісні з актуальними платформами Intel та AMD.

Noctua NM-M1

«Система кріплення може здатися другорядною, якщо дивитися на процесорний кулер в цілому, але насправді це один із ключових факторів не тільки для загальної зручності використання, а й для безпеки та продуктивності продукту — поганий контакт чи тиск може легко зіпсувати ваші результати, навіть якщо радіатор сам по собі працює чудово», — підкреслює Роланд Моссіг (Roland Mossig), генеральний директор Noctua.

Noctua NM-M1

До комплекту постачання Noctua NM-M1 окрім самого монтажного набору входить викрутка Torx T20, а також кріплення для встановлення кулера зі зміщенням на процесори AMD AM5. Як показують власні тести вендора, це дозволяє зменшити температуру CPU Ryzen 7000 на 1-3°C. Ці кріплення також доступні як самостійний продукт.

Noctua NM-M1

Рекомендована ціна Noctua NM-M1 складає €21,9/$21,9. Повністю чорна версія chromax.black обійдеться на три долари/євро дорожче.

Обговорити в форумі (коментарів: 24)

Всі новини за 05.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: