Вбудована графіка Intel Core Ultra 7 155H обігнала AMD Radeon 780M у 3DMark Time Spy

Наступного тижня корпорація Intel представить перше покоління мобільних процесорів Core Ultra, відоме під кодовим ім'ям Meteor Lake. Приблизно в цей час мають з'явитися результати незалежних тестів нових CPU. Втім, китайські ентузіасти вже почали ділитися бенчмарками процесорів Meteor Lake, наприклад моделі Core Ultra 7 155H.

Для Intel Core Ultra 7 155H характерна конфігурація 6P+8E+2LP, де 2LP — це вбудовані в кристал системної логіки два енергоефективні ядра. Новинка функціонує на частоті до 4,8 ГГц, має 24 МБ кеш-пам'яті третього рівня, графічний блок Xe-LPG та 28-ватний рівень TDP. Про інші особливості чипів Meteor Lake можна дізнатися з окремого матеріалу.

Загалом Core Ultra 7 155H показав себе непогано, особливо якщо дивитися на швидкодію вбудованої графіки. За результатами 3DMark Time Spy вона виявилася швидше Radeon 780M у складі AMD Ryzen 7040 і навіть випередила дискретну Arc A350M. Нижче також наведено результати випробувань у Cinebench та виміри часу роботи від акумулятора. Щоправда, тут все залежить від конкретної моделі ноутбука, тому рекомендуємо дочекатися більш докладних тестів.


Офіційна презентація процесорів Intel Meteor Lake відбудеться у четвер, 14 грудня.

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 18)