Стала відома дата виходу молодших процесорів Intel Core 14-го покоління

Не є таємницею, що до планів Intel на найближче майбутнє входить випуск молодших процесорів Core 14-го покоління (Raptor Lake-S Refresh). Ці CPU вже неодноразово були помічені в онлайн-базах тестових пакетів, а на деяких закордонних торгових майданчиках вже можна придбати зразки нових «камінців». Хай там що, офіційного старту продажів молодших чипів Raptor Lake-S Refresh чекати залишилося зовсім недовго.

Intel Core

Згідно з останньою інформацією, Intel офіційно випустить нові процесори Core 14-го покоління у так званий «нульовий» день виставки CES 2024, восьмого січня. Водночас у Мережі будуть опубліковані огляди нових процесорів. Використовувати молодші CPU Raptor Lake-S Refresh можна буде з материнськими платами LGA1700 після оновлення прошивки UEFI.

Якщо говорити про найближчі плани Intel, то вже сьогодні відбудеться захід AI Everywhere. У його рамках будуть представлені мобільні процесори Core Ultra (Meteor Lake) та серверні Xeon Scalable 5-го покоління (Emeralds Rapids). Старт презентації — о 16:00 за київським часом. Стежити за анонсами процесорного гіганта можна буде на порталі Intel Newsroom.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 5)

Всі новини за 14.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: