Chieftec представила корпуси Apex для плат E-ATX

Компанія оголосила про випуск нового сімейства корпусів Apex формату E-ATX. Це дві просторі «башти» для ігрових ПК у сучасному стильному дизайні. Прозора стінка дозволяє спостерігати всі свої компоненти, а імерсивне підсвічування з різними ефектами робить зовнішній вигляд ефектнішим.

Стандартний Chieftec Apex оснащений прозорою передньою кришкою із загартованого скла, а Apex Air оснащений перфорованою металевою панеллю.

Габарити Chieftec Apex складають 465×230×495 мм. Корпуси виконані зі сталі SPCC завтовшки 0,6 мм. Обидва варіанти мають однакове шасі. Конструкція передбачає встановлення до 11 вентиляторів.

Підтримується встановлення радіатора рідинної системи охолодження розміром 360 мм у верхній частині та 420 мм у передній частині корпусу. Є два місця під накопичувачі формату 3,5 дюйма та три місця під накопичувачі 2,5 дюйма.

У корпус можна встановлювати повітряні кулери заввишки до 175 мм. Підтримуються відеокарти завдовжки до 400 мм. Є пилові фільтри.

На передній панелі встановлено три тихі вентилятори 140 мм плюс один вентилятор на задній панелі. Всі вони оснащені підсвічуванням A-RGB та можуть синхронізуватися з материнською платою.

На фронтальній панелі є порт USB 3.2 Gen2 Type-C, два USB 3.0, аудіовиходи 3,5 мм для навушників та мікрофона, кнопка включення підсвічування.

Джерело:
Chieftec

Обговорити в форумі (коментарів: 13)

Всі новини за 15.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: