Acer готує ноутбук Predator Triton Neo 16

Вчора Intel офіційно представила мобільні процесори Core Ultra, і великі компанії вже анонсують свої ноутбуки з цими CPU. Acer оголосила про вихід ігрових лептопів Predator Triton Neo 16, що базуються на новій платформі Intel. В їх основі процесори Core Ultra з апаратним прискоренням ШІ та графіка GeForce RTX 40 з високою продуктивністю у сучасних іграх.

Процесори Intel Core Ultra оснащені вбудованим блоком прискорення ШІ та підтримують технологію Intel Application Optimization для кращої оптимізації під різні навантаження. За графіку відповідає 3D0прискорювач Nvidia GeForce RTX 4070 із підтримкою всіх сучасних технологій. Також ноутбук підтримує Nvidia Advanced Optimus та синхронізацію Nvidia G-Sync. Triton Neo 16 має сертифікацію Nvidia Studio та у поєднанні з відповідним драйвером забезпечить оптимальну продуктивність у додатках для створення та обробки контенту.

Predator Triton Neo 16 оснащений якісним дисплеєм діагоналлю 16 дюймів з роздільною здатністю 3,2K (3200x2000), співвідношенням сторін 16:10 та частотою 165 Гц. Доступний буде і простіший варіант екрана з роздільною здатністю 2560×1600. Обидва екрани пройшли сертифікацію Calman та забезпечують 100% колірної палітри DCI-P3.

Ноутбук отримав систему охолодження AeroBlade 5-го покоління з тепловими трубками та рідкометалевим термоінтерфейсом. Утиліта PredatorSense допомагає керувати робочими режимами ноутбука, натискання однієї кнопки дозволить вибирати оптимальний профіль продуктивності. Клавіатура оснащена тризонним RGB-підсвічуванням. Покупці також отримають місячну передплату Xbox Game Pass.

Ноутбук Acer Predator Triton Neo 16 (PTN16-51) надійде до продажу в Україні у березні 2024 року за ціною від 67 999 грн.

Обговорити в форумі (коментарів: 2)

Всі новини за 15.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: