MSI анонсувала підтримку 256 Гбайт ОЗП для масових платформ. На підході 64-гігабайтні модулі DDR5

Micro-Star International анонсувала підтримку 64-гігабайтних модулів пам'яті DDR5 для своїх материнських плат. Це дозволяє оснастити 256 гігабайтами ОЗП системи на масових платформах Intel LGA1700 та AMD AM5. Серед перших такі планки оперативної пам'яті запропонує Kingston Technology в рамках лінійки FURY Renegade.

MSI

«Це звершення підкреслює тісну співпрацю між MSI та провідними брендами пам’яті для досягнення підвищеної продуктивності та вагомих результатів. Пам’яттю-партнером для цього досягнення є Kingston FURY Renegade DDR5 із вражаючою місткістю 64 ГБ на модуль. Створена на основі провідної в галузі технології Micron 1β (1-бета), вона забезпечує нові можливості, яких раніше не було для двоканальних ПК», — розповідає прес-служба MSI.

MSI

Як приклад використання 256 Гбайт ОЗП на масовій платформі вендор наводить скріншот, зроблений на комп'ютері з процесором AMD Ryzen 9 7900X та материнською платою MSI Pro X670-P WiFi. Судячи із зображення, згаданий комплект пам'яті FURY Renegade містить налаштування EXPO/XMP для режиму DDR5-6000.

FURY

Щодо ціни та термінів виходу 256-гігабайтних комплектів ОЗП DDR5 на цей момент інформації не надходило. Втім, їхній офіційний анонс не змусить на себе довго чекати.

Джерело:
MSI

Обговорити в форумі (коментарів: 26)

Всі новини за 15.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: