Розробники HWiNFO готуються до виходу процесорів Intel Arrow Lake

Наступного року корпорація Intel випустить процесори Arrow Lake, в тому числі для настільної платформи LGA1851. Підготовка до релізу нового покоління CPU йде згідно з розкладом, що підтверджують розробники утиліти HWiNFO. В актуальному випуску програми (v7.68) вони покращили підтримку цього сімейства, а також поліпшили попередню підтримку CPU Panther Lake. Вихід цих чипів відбудеться не раніше першого кварталу 2025-го.

Intel Core

Нагадаємо, що з релізом CPU Arrow Lake корпорація Intel перейде на багаточипове компонування в настільному сегменті. Ці процесори вийдуть під брендом Core Ultra та підтримуватимуться материнськими платами LGA1851 з наборами логіки Intel 800-ї серії. Офіційний дебют наступної десктопної платформи відбудеться у другій половині 2024 року.

Ознайомитись з усіма нововведеннями утиліти HWiNFO v7.68 можна за посиланням. До речі, у найближчому релізі автори програми планують додати попередню підтримку нових GPU Intel: інтегрованих у процесори Panther Lake та Nova Lake, а також дискретних Battlemage та Celestial.

Обговорити в форумі (коментарів: 7)

Всі новини за 20.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: