Lian Li випустила вентилятори UNI Fan TL LCD із вбудованим дисплеєм

Лінійка вентиляторів Lian Li поповнилася моделями UNI Fan TL та UNI Fan TL LCD у версіях зі 120- та 140-мм крильчаткою. Серед особливостей новинок вендор відзначає механізм для послідовного підключення, ARGB-підсвічування з «нескінченним дзеркалом» на торці, гідродинамічний підшипник, а також вбудований 1,6-дюймовий IPS-дисплей у вентиляторів з відміткою LCD.

UNI Fan TL LCD

На вбудований дисплей UNI Fan TL LCD можна вивести різну інформацію про систему, зображення або анімацію. Роздільна здатність екрана становить 400x400 пікселів, яскравість заявлена на рівні 500 кд/м². Всі новинки Lian Li використовують 9-лопатеву крильчатку з рідкокристалічного полімеру, який дозволив зменшити зазор між лопатями та рамкою до 0,65 мм у 120-мм і до 1 мм у 140-мм вентиляторів.

UNI Fan TL LCD

Всього Lian Li підготувала до релізу вісім моделей (по чотири 120- та 140-мм), кожна з яких доступна в чорному та білому кольорах. Окремо відзначимо наявність «вертушок» зі зворотним напрямком повітряного потоку. З технічними характеристиками вентиляторів можна ознайомитись нижче, всі вони супроводжуються трирічною гарантією виробника.

UNI Fan TL LCD

Офіційний старт продажів 120-/140-мм вентиляторів Lian Li UNI Fan TL та UNI Fan TL LCD намічено на сьогодні. Рекомендовані ціни наведені у таблиці.

UNI Fan TL LCD

Джерело:
Lian Li

Обговорити в форумі (коментарів: 40)

Всі новини за 20.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: