Lian Li випустила вентилятори UNI Fan TL LCD із вбудованим дисплеєм

Лінійка вентиляторів Lian Li поповнилася моделями UNI Fan TL та UNI Fan TL LCD у версіях зі 120- та 140-мм крильчаткою. Серед особливостей новинок вендор відзначає механізм для послідовного підключення, ARGB-підсвічування з «нескінченним дзеркалом» на торці, гідродинамічний підшипник, а також вбудований 1,6-дюймовий IPS-дисплей у вентиляторів з відміткою LCD.

На вбудований дисплей UNI Fan TL LCD можна вивести різну інформацію про систему, зображення або анімацію. Роздільна здатність екрана становить 400x400 пікселів, яскравість заявлена на рівні 500 кд/м². Всі новинки Lian Li використовують 9-лопатеву крильчатку з рідкокристалічного полімеру, який дозволив зменшити зазор між лопатями та рамкою до 0,65 мм у 120-мм і до 1 мм у 140-мм вентиляторів.

Всього Lian Li підготувала до релізу вісім моделей (по чотири 120- та 140-мм), кожна з яких доступна в чорному та білому кольорах. Окремо відзначимо наявність «вертушок» зі зворотним напрямком повітряного потоку. З технічними характеристиками вентиляторів можна ознайомитись нижче, всі вони супроводжуються трирічною гарантією виробника.

Офіційний старт продажів 120-/140-мм вентиляторів Lian Li UNI Fan TL та UNI Fan TL LCD намічено на сьогодні. Рекомендовані ціни наведені у таблиці.

Джерело:
Lian Li

Обговорити в форумі (коментарів: 40)

Всі новини за 20.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: