Sony продала понад 50 мільйонів консолей PlayStation 5

Sony Interactive Entertainment поділилася свіжою інформацією щодо обсягів продажу ігрової консолі PlayStation 5. На цей час пристрій розійшовся тиражем понад 50 мільйонів екземплярів. До речі, у січні Sony повідомила про 30 мільйонів проданих консолей, а в середині літа цей показник перевищив 40 мільйонів.

PS5

«Досягнення цієї віхи продажів PS5 є свідченням непохитної підтримки глобальної спільноти PlayStation і їхньої пристрасті до неймовірних вражень, створених талановитими розробниками з PlayStation Studios і нашими партнерами, — розповідає глава Sony Interactive Entertainment Джим Раян (Jim Ryan). — Ми вдячні всім нашим гравцям, які приєдналися до подорожі PS5, і ми дуже раді, що це перший святковий сезон з моменту запуску, коли ми маємо повний запас консолей PS5, тож кожен бажаючий може придбати одну».

Справедливо відзначити, що PlayStation 5 все ж таки не вдалося перевершити рекорд PlayStation 4, яка подолала 50-мільйонну позначку проданих екземплярів на тиждень швидше. Однак Sony тривалий час боролася з дефіцитом компонентів для PS5, що вплинуло на обсяги випуску ігрової консолі. Сьогодні ці проблеми вдалося вирішити та, як бачимо, за 2023 рік було продано понад 20 мільйонів PlayStation 5.

Джерело:
TechPowerUp

Обговорити в форумі (коментарів: 34)

Всі новини за 21.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: