CableMod відкликає кутові адаптери живлення 12VHPWR

Не є таємницею, що деякі перші власники GeForce RTX 4090 зіткнулися з вигораючими роз'ємами живлення. Це було пов'язано з нещільним контактом при підключенні кабелів до нового роз'єму 12VHPWR. Також через великі габарити відеокарти бічний кабель часто упирався в стінку, і цей вигин теж міг призвести до нещільного контакту та проблем. Компанія CableMod оперативно відреагувала на проблему та рік тому представила рішення у вигляді кутових перехідників. Вони мали забезпечити якісний контакт і уникнути вигину кабелів. Але за кілька місяців з'явилися скарги й на ці перехідники.

Тепер стало відомо, що виробник вирішив відкликати всі кутові перехідники:

  • Адаптер CableMod 12VHPWR 90° V1.0;
  • Адаптер CableMod 12VHPWR 180° V1.0;
  • Адаптер CableMod 12VHPWR 90° V1.1;
  • Адаптер CableMod 12VHPWR 180° V1.1.

Компанія визнає проблеми з кутовими адаптерами, частина яких може бути несправною. Продажі таких пристроїв припиняються, і компанія готова відкликати їх з міркувань безпеки. Є потенційна небезпека, що штекерний роз'єм може ослабнути, перегрітися та розплавитися. Тому рекомендується негайно відмовитись від їх застосування. Але це стосується лише кутових адаптерів і не торкається кабелів CableMod.

З чуток, повідомлення про проблеми з перехідниками CableMod надходили протягом кількох місяців. Деякі компанії навіть відмовлялися від гарантійного обслуговування своїх продуктів у випадку використання таких перехідників (наприклад, MSI).

Джерело:
Videocardz

Обговорити в форумі (коментарів: 58)

Всі новини за 23.12.2023 [ стрічка ]

Останні огляди: