В основі портативної ігрової системи MSI Claw лежить платформа Intel Meteor Lake

З'явилися нові подробиці щодо портативної ігрової системи MSI, про яку ми розповідали напередодні. Пристрій отримав назву MSI Claw й на відміну від найближчих суперників, на кшталт ASUS ROG Ally та Lenovo Legion Go, використовуватиме платформу Intel. В основі новинки лежать процесори Core Ultra (Meteor Lake), одна з можливих конфігурацій вже «засвітилася» в базі тестового пакета Geekbench.

MSI Claw

Вищезгаданий варіант MSI Claw використовує 16-ядерний/22-потоковий процесор Intel Core Ultra 7 155H. Цей «камінець» характеризується 28-ватним рівнем Processor Base Power, працює на частоті до 4,8/3,8 ГГц (P-/E-ядра) та отримав вбудовану графіку Intel Arc на вісім Xe-ядер із частотою до 2,25 ГГц. У незалежних тестах цей iGPU показує себе не гірше за Radeon 780M у складі мобільних процесорів AMD Ryzen 7040/8040.

MSI Claw

Однією з «фішок» MSI Claw стануть 32 гігабайти оперативної пам'яті (імовірно LPDDR5X-7467), тоді як найближчі конкуренти оснащуються 16 ГБ ОЗП. Працює новинка під керуванням операційної системи Windows 11. Більше інформації про «начинку», рекомендовану ціну та можливі конфігурації MSI Claw стане відомо наступного тижня.

MSI Claw

Джерело:
VideoCardz

Обговорити в форумі (коментарів: 23)

Всі новини за 05.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: