MSI та Capcom готують серію ігрових продуктів у стилістиці Monster Hunter

Компанії оголосили про співпрацю для випуску ноутбука, відеокарти та багатьох інших продуктів у стилістиці ігрової серії Monster Hunter. У франшизи багатомільйонні продажі, а нещодавно Capcom анонсувала гру Monster Hunter Wilds. Нові продукти дебютують під час святкування 20-річчя відомої серії.

До лінійки продуктів Monster Hunter Edition увійдуть компоненти для ПК та різна периферія. Всі вони виконані у спеціальному дизайні та забарвленні. Головним символом цього дизайну стане розлючений дракон, зображення якого присутнє майже на всіх продуктах.

Сюди входить ігровий ноутбук MSI Crosshair 16 HX Monster Hunter Edition з екраном 16 дюймів. Він базується на процесорі Intel Core та використовує графіку GeForce RTX 4060.

Також представлено відеокарту MSI GeForce RTX 4060 Ti 8G Gaming Slim Monster Hunter Edition. Очевидно, за основу взято версію Gaming Slim з трьома вентиляторами та RGB-підсвічуванням.

Материнська плата MSI MPG Z790 Edge Monster Hunter Edition дозволить зібрати потужний ПК на базі процесора Intel Core 14-го покоління. Вона оснащена потужною системою живлення, кількома слотами PCIe Gen 5.0 та M.2, USB 3.2 та Wi-Fi 7.

Відвести тепло від процесора допоможе рідинна система охолодження MSI MAG CoreLiquid E360 Monster Hunter Edition.

А зібрати ПК можна усередині корпусу MSI MPG Gungir 300 Monster Hunter Edition.

Також до лінійки продуктів Monster Hunter увійде монітор MAG 274QRF із частотою оновлення 180 Гц.

Ігрову периферію представлено контролером Force GC30.

Всі ці продукти будуть представлені на майбутній виставці CES 2024.

Джерело:
MSI

Обговорити в форумі (коментарів: 9)

Всі новини за 05.01.2024 [ стрічка ]

Останні огляди: